вторник, 26 июня 2012 г.

medmasa Norvegija

norvegija eto prekrassnaja strana u kotoroi estj denjgi 4tobi vse zili horowo, poetomu ja i predlagaju , toestj daju variant otvetov,, edte tuda no pri etom viu4ite kakoi nebudj jazik kototorii pomozet na njom obsjatsja s grazdanjami toi ili inoi strani.aa norvegija eto prekrassnaja strana, s neobi4ainoj prerodoi.esli vi nadumaete poprobivatj viu4itj  norvezskij jazik, to konewna vi budete pololu4atj sretsvvo finansov boljwe i mozete daze pomogatj svoim blizkim, zivuwim v latvii rossii, gde platjatniw4ie kopeiki..vi mozete obrawjatsja po etim dannim.
sveiki!
pastastiwu kur ir labaka dzive prieks cilvekiem kuri strādā.
Norvegija ir viena no viss bagātākājam vlstīm eiropā, tur klāt tā ir ne tālu no latvijas , tāpec var ari strādā un pavadīt savu atvaļinājumu māja s Latvijā. Norveģija- 4,8 molllionu cilveku dzivo tur, tā ir 5 exporta ar naftu un 4 ar gāzi,  vvp ir lielāks ne ka eiropa un ASW, tā ir valsts ar īstu karali un karalieni, tai ir monarhija, bet tomer tur ir parlaments. tāpēc krizisa laiku var pārdzivot tieši tur.
varam braukt uz turieni strād''at un pēlnīt labu naudu, kapec tieši Norvegija , tapēc ka ta, ir ljoti laba valsts, kurāir 3 % bezdarbnieku, 3%inflacijas.
ko darīt no sakumā?
mes atbildam, - labak protams griesties pi profesionāliem, kuri nodarbojas ar darbu norveģijā - tā ir firma Rīgā "" Orange group Baltic"", - šī firma nodarbojas ar Latvijas iedzivotaju darba sniegšanas Norveģijā, ljoti droša kompanija. nu protams vajag apgut norvegijas valodu pamatni. wi firma piedāvā mums bezmaksas kursus 4 mēneši, turklāt ari maksā par to stipendiju, un ari kad noliek ekzamenu Norvegijas valodā samaksā premiju, pēc tam apmaksa celja izdevumus un aizved pie darba dēvēja . , ka arī dod dzives vietu ne tālu no  darba'. viss labi ,,,
to pawu stastu oreginalajā izskata varat apskatities un palasīt avīzē MK Latvija nr 44 (455) no 2 - 8 novembra 2011 gada izdevuma.  


paldies par uzmanību!!!!                                         SIA Orange Group Baltic
                                                                                  tel. +37126607911, +37167223990
                                                                                fax. +37167223235
                                                                                Rīga, Torņa iela, 4, 3c, 201
                                                                               http://www.orangehelse.no/
                                                                               http://www.orangegroupbaltic.lv/

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.