вторник, 11 сентября 2012 г.

Brigādes personāla sastāvs un med.aprīk., ierodoties adresē 1.-3. kārtas izsaukumā


Brigādes personāla sastāvs un med.aprīk., ierodoties adresē 1.-3. kārtas izsaukumā

Izsaukuma adresē obligāti ierasties pilnā brigādes sastāvā kopā ar autovadītāju.
      Saņemot izsaukuma karti pie pieaugušā ar izsaukuma motīvu "krampji", līdz uz adresi jāņem: A.medikamentu soma; B.elpināmais maiss; C.RAN soma; D.EKG aparāts; E.defibrilators; F.skābeklis
      Saņemot izsaukuma karti ar izsaukuma motīvu "saindēšanās", jāņem līdzi uz adresi:
A.medikamentu soma; B.RAN soma; C.sūknis; D.skābeklis.
      Saņemot izsaukuma karti ar motīvu "slikti ar sirdi, sāpes sirdī, krūtīs, vēderā, pēkšņš vājums, lēns vājš pulss", līdz uz adresi jāņem: A.medikamentu soma; B.EKG aparāts.
      Saņemot izsaukuma karti ar motīvu "mirst, elektrotrauma, klīniskā nāve, sašauts, sadurts, stipri asiņo, kritis no augstuma, pakāries, noslīcis" uz izsaukumu jāņem: A.medikamentu soma; B.RAN soma; C.defibrilators
      Saņemot izsaukuma karti ar motīvu "bezsamaņa", no mašīnas uz adresi līdzi jāņem: A.medikamentu soma; B.EKG aparāts; C.elpināmais maiss; D.skābeklis.
      Saņemot izsaukuma karti ar motīvu "sāpes sirdī" ar zaudē samaņu, auksti sviedri, aritmija, vemšana- jāņem līdzi: A.medikamentu soma; B.elpināmais maiss; C.EKG aparāts; D.defibrilators.
      Saņemot izsaukuma karti ar motīvu "smok", "kardiālā astma", "plaušu tūska", "bronhiālā  astma"- jāņem līdzi uz izsaukumu: A.medikamentu soma; B.skābeklis; C.RAN soma; D.EKG aprāts.
            Saņemot izsaukuma karti ar motīvu psih.slimn., agresīvs, pacients iedzēris u.tt.- medikamentu soma

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.