воскресенье, 9 сентября 2012 г.

Izbraukuma brigādes personāla pienākumi, uzsākot dežūru.


Izbraukuma brigādes personāla pienākumi, uzsākot dežūru.

Brigādes vadītājam:
1)      ierasties darbā 15 minūtes pirms darba grafikā noteiktā laika un pieteikties pie dispečera;
2)      pirms dežūras sākuma uzzināt savas brigādes numuru, automašīnas numuru un brigādes personālsastāvu;
3)      uzvilkt tīru darba formas apģērbu pilnā komplektācijā atbilstoši sezonai (par tā tīrību atbild pats darbinieks) un būt darba kārtībā medicīnas darbiniekam atbilstošā izskatā;
4)      ikvienam izbraukuma brigādes vadītājam, uzsākot un beidzot dežūru,  savas BAP aptiekā pret parakstu saņemt un nodot  narkotisko zāļu konteineru, vai nodod viens otram pret parakstu atbilstošā žurnālā, atvērt to un pārliecināties par ampulu skaitu un vizuālo izskatu, bet ampulu bojājuma gadījumā rīkoties saskaņā ar rīkojumu;
5)      narkotisko zāļu konteineru dežūras laikā glabāt virsjakas iekšējā kabatā ar rāvējslēdzēju;
6)      darbu uzsākot, saņemt pārnēsājamo rāciju ar diviem uzlādētiem akumulatoriem; to pārbaudīt dežūras sākumā un pēc baterijas nomaiņas;
7)      nodrošināt darbu ar pareizi noformētām kvīšu grāmatiņām un sekot maksas pakalpojumu tarifiem;
8)      saņemt darbam visu nepieciešamo un būt atbildīgam par inventāra saglabāšanu un esamību darba kārtībā maiņas laikā no tā pieņemšanas brīža līdz nodošanai aptiekā vai nākamajai maiņai (uz pastāvīgajām brigādēm) pret parakstu brigāžu dežūras pieņemšanas un nodošanas žurnālā;
9)      dežūras sākumā, konstatējot ekipējumā esošā aprīkojuma iztrūkumu vai tehnisku bojājumu, ziņot par to;
10)  dežūras sākumā veikt laika sinhronizēšanu visai aparatūrai, kurā paredzama laika fiksācija ar ADIS sistēmā fiksēto, kā arī sinhronizēt visu brigādes locekļu pulksteņus pēc tā, kā arī sekot visu izsaukuma izpildes etapu izpildes laiku pareizai fiksēšanai;
11)  saņemt visu darbam nepieciešamo medicīnas dokumentāciju;
12)  sekot sev pakļautā brigādes personāla darbam visās tā izpausmēs un darba procesā dot nepieciešamos norādījumus;
13)  regulāri pirms katras dežūras iepazīties ar jaunajiem NMP dienesta un Zemgales reģionālā centra spēkā esošajiem rīkojumiem un pavēlēm.
Brigādes otrajai personai:
1)      Ierasties darbā 15 minūtes pirms darba grafikā noteiktā laika un pieteikties pie BAP dispečera.
2)      Pirms dežūras sākuma uzzināt savas brigādes numuru, brigādes vadītāju, automašīnas numuru un brigādes personālsastāvu.
3)      Uzvilkt tīru darba formas apģērbu pilnā komplektācijā atbilstoši sezonai (par tā tīrību atbild pats darbinieks) un būt darba kārtībā medicīnas darbiniekam atbilstošā izskatā.
4)      Saņemt darbam visu nepieciešamo un būt atbildīgam par inventāra saglabāšanu un esamību darba kārtībā maiņas laikā no tā pieņemšanas brīža līdz nodošanai aptiekā vai nākamajai maiņai (uz pastāvīgajām brigādēm) pret parakstu brigāžu dežūras pieņemšanas un nodošanas žurnālā.
5)      Atklājot Operatīvā medicīniskā transportlīdzekļa defektus vai tā neatbilstību prasībām (mīkstā inventāra, veļas, imobilizācijas šinu vai mugurkaulāja fiksējošā dēļa iztrūkums, netīrs mašīnas salons, brigādes Nr. iztrūkums utml.)NEKAVĒJOTIES par to ziņot brigādes vadītājam.
6)      Pārbaudīt un nodrošināt saņemtā vai brigādes mašīnā jau esošā visa ekipējuma atbilstību pēc derīguma termiņiem, kā arī:
7)      Pārbaudīt medicīniskās aparatūras esamību darba kārtībā, nepieciešamības gadījumā novērst trūkumus.
8)      Iepazīties ar medicīniskās somas satura atbilstību noteiktajam. Konstatējot jebkuru medikamentu vai inventāra iztrūkumu, par to nekavējoties ziņot brigādes vadītājam, ja nav iespējams to novērst patstāvīgi.
9)      Uz pastāvīgām brigādēm par katru ekipējumā esošo pozīciju parakstīties pēc iepriekšminētām pārbaudēm maiņas žurnālā vai arī to nodot un saņemt katrā maiņa, par to parakstoties aptiekā.
10)  Pirms katras dežūras iepazīties ar jaunajiem NMP dienesta un ZRC spēkā esošajiem rīkojumiem.
11)  Sekot brigādes izsaukšanai uz izsaukumu un nekavējoties doties uz mašīnu. Ja kaut kāda iemesla dēļ nav iespējams braukt uz izsaukumu (pēkšņa veselības stāvokļa pasliktināšanās, trauma u.c.), par to nekavējoties ziņot brigādes vadītājam, dispečerim vai vecākajam dežūrārstam).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.