суббота, 23 ноября 2013 г.

Rīgas Maximā 53 līki.

Labdien mani lāsītāji visā pasaulē. Latvijas galvaspilsētā Rīgā notika katostrofālai notikums, kuru atcerēsies vairēk par 100 gadiem. Leģendarais supermarketa veikals Maxima, nogalināja vairāk par 50 cilvēkiem un no tiem arī gāja bojā glābēji, kuri no rīta iestājas darbā, neatgriezisies vairs savās mājas. Nu, tas būs slikta reklāma lielveikaliem, kurus cēla par īsu laiku un uz lieliem zemes gabaliem. Tas nav celtnes, tas ir kaut kādas gipsa kartona kārbas, kuras var sabrukt, kad  pasliktināsies laiks, būs liela vētra vai izkritīs daudz sniega vai lietus. Drošāk ir iepirkties mazajos veikaliņos, kuri izveidoti vecajās telpās, kuri bija uzcelti pādomju laikos.
Mani ļoti interesē, kurš ir tik gudrs, kas gribēja uzcelt ZAĻO Zonu uz jumta, varat iedomāties uz jūsu mājas jumta, kāds atļaus izbert 30 tonnas melnzemes un lai uz tās augtu koki un būtu zaļais dārs, tas būtu pašnogalināšana, tā arī notika Rīgā - uz maximas jumta  gribēja uzcelt zāļo dārzu, lai pretim stāvējošiem jaunceltēm, kur pārdodas dzīvokli, kuri maksā milioniem latu, būtu zaļš skats no loga.
Gribu pateikt vienīgo, ka  cilvēki zaudēja savas dzīvības mūsu politikas un augšstāvešo personu vainas dēļ.

воскресенье, 3 ноября 2013 г.

Latvijā palielinasies mediķu algas

Paldies par labu novertēšanu! Beidzot ministrija  ieraudzija, cik labi ir mediki mūsu valstī, un pēc lielām laika parbaudēm, kā arī pēc zināšanas parbaudēm, nakamā 2014 gadā, ministrija izpildīs savus pienākumus, iejot eiro zanā, arī pacels algas medikiem, kuri to pacelumu gaidija visu 2013 gadu. Vēl reiz paldies no visiem medicinas darbiniekim kuri stradā cilvēku labā!!!