воскресенье, 15 июня 2014 г.

mediķu dienas svinēšana

Pa visu Latviju šodien svinēs mēdiķu dienu, un es arī piebiedrošos tam svīnībām - piebiedroies arī tu!!! apsveic visus mediķus ar svētkiem, un vari arī pabīt kopā ar viņiem, uzzini, kur notikis svīnības tuvāk tev, jo tur būs visi tavi pazīstamie mediķi. piebiedrojies un lai medikiem arī būtu prieks ka viņus ciena un mīl!!!

Jocīga policija

Iedomajaties - daudzdzīvokļu māja, mazajā pilsētiņā  nakts vidū, kad nedrīkst ieslēgt skaļi mūziku, skaļi kliegt un lāmāties - traucēt sabiedrisko mieru. Kādā mazajā pilsētiņā, kur pa nakti nav policijas tā arī notika, kaimiņi uzzvanija uz policiju ar sūdzību - ka kādā no kaimiņu dzīvoklī traucē sabiedrisko mieru. policija atbildēja ,ka visu parbaudīs. Tālāk bija jabrauc policijai parbaudīt sabiedrisko mieru, bet policija nebrauc uz doto signālu, bet nosūta neatliekamu palīdzību, lai tie parbauda, kas tur notika, bet nu ja tajā izsaukumā būtu apbruņotie cilvēki, kuri draudētu medikiem. Nu nē tas nevar tā būt, bet tā tomēr ir, policija negrib izbrauk uz izsaukumiem un 167  pants nedarbojas, tas nozimē ka policija strādā sliņķi un nesargā iedzīvotāju dzīvības, bet uzgrūž savus pienākumus uz citu dienestu pleciem.

пятница, 13 июня 2014 г.

jocīgs gadijums

Māte ejot no dārza, kur veica saimnieciskus darbus , ieraudzija savu dēlu sēžot akas malā, mājas pagalma vidū, iegāja šķūnī pēc darbarīka, izejot no tā, ieraudzija, ka dēla vairs nav un pie akas atstāti tikai dēla sandales. Māte pienāca pie akas un paskatijās akā iekšpusē - ieraudzija, ka udens akā ir duļķains un pavidu daudz burbuļu un putas, sāka kliegt un saukt savu dēlu, bet dēls neatbildēja, tad māte padomāja ka dēls nokrita akā un satraucās ne pa jokam, uzreiz sāka saukt pēc palīdzības un zvanīt uz visiem glābšanas dienesta strukturvienībām. Atbraucot uz izsaukuma vietu (glābēji ar virvēm, ugunsdzēsēji, neatliekama palīdzība, policija), māte jau atrada savu dēlu kurš bija paslēpis mājā. Un pastastija, ka gribēja savu māti pakairināt - speciāli iemeta akmeni akā, lai būtu burbuļi un atstaja sandeles pie ākas lai māte uzreiz pamanītu , kā dels pazuda bez vēsts. Vēlāk dēls sāka baidīties no visiem glābējiem, jo māte padraudēja dēlam, aizvedis viņus uz psihoneiroloģisko slimnīcu ārstēties...
Ieteikums - lūdzu sargiet un rūpējaties, mīlat savus vēcākus, lai kas nenotiktu!