четверг, 19 мая 2016 г.

smirdiga mute

smirdiga mute var but katram , bet ne katram ta ir.
ja tu skupstesanas laika sajuti ne patikamu smaku no mutes, tad pasaki savam partneram vai tam, no kura isdalas smirdigas elposhanas smaka.
pasaki vinam. lai vins varetu to izlabot, taka ir ne daudz iemeslu smirdesanai.:

  1. netirita mute pec esanas, pec pipesanas, vai alhohola dzersanas.( vajag pateikt. un nakam reiz iztirit zobus un mutes dobumu, nesmeket, nelieetot alkoholus)
  2. zobu kariess, kura atrodas ediena atliekas , kuras pamst, ruc, un sak izdalit strutainu efektu un smirdet. ( vajag pateikt cilvekam par to. Lai vins aizietu un izarstetu zobus, lai nesmirdetu ar sudiem un strutam)
  3. baribas vada maisinjs, kurs veidojas cilvekiem uz baribas vada un taja iekrit edama atliekas kuras ar laiku ari smird ( vajag pateikt cilvekam. lai vinjs zinatu. par smirdesanu, lai vins pec esanas skalotu tos maisinus ar udeni, lai dzertu udens pa druscinjam veidojot maisinja skalosanu. vai ir operacijas, kura laika, to maisinu uz baribas vada , izgriez. un baribai nav iespejas palikt baribas vada.
  4. esiet veseli un rupejaties viens par otru va pazistamo vai nepazistamo. un meginiet izvairities pasi no smirdesanas no mutes

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.