среда, 27 июня 2012 г.

Hemoroidi


Bieži cilvēki par šo slimību neatzīst pat pats, dažkārt stipri no viņas ciešanām. Bet simptomi hemoroīdi nepatīkami un reizēm ļoti sāpīgs. Atbrīvoties no nepatīkamām sajūtām, mums ir samazināt iekaisumu, pietūkumu un sāpes. Tas var palīdzēt vietējām procedūrām, kā arī pretiekaisuma un hemostatic garšaugiem. Un novērstu pasliktināšanos jūs palīdzēsiet uzturu un dzīvesveidu.


Vietēju ārstēšanu hemoroīdi

- 100 ml vāroša ūdens Ņem 1 ēd.k.. l. knotweed, ļauj ievilkties un stāvas 30 minūtes. Rezultātā buljonu, ko izmanto vannu, un tamponiem.
- Svaigas vai kaltētas ziedu Hypericum ielej kādā traukā, piepildiet to ar saulespuķu eļļu. Ļaujiet sēdēt 3 nedēļas, ar katru dienu sakratot trauku. Piemēro tamponiem. Bet mums ir jāpatur prātā, ka šis instruments ir uzglabā tumšā vietā, ne vairāk kā gadu.
- Saaukstēšanās vannas var atvieglot sāpes hemoroīdi un daži samazināt iekaisumu. 1-5 minūtes. sēdēt baseinā auksta ūdens temperatūra 28-35 ° C. Ārstēšanā jāiekļauj 10-12 dienas kārtību. Jūs to varat izdarīt vannā, un 2 reizes dienā. Tas ir noderīgi, ja pievienots ūdens dažus graudus kālija permanganāta, bet tikai tā, ka ūdens bija gaiši rozā. Ja jūs pārāk daudz kālija permanganāts, tas būs overdry ādu un gļotādām taisnās zarnas un pat var izraisīt ādas apdegumus.
- 5 ēdamkarotes pulverī un žāvētu miza zirgkastaņa pour 1 litru vāroša ūdens un ļauj nostāvēties līdz ķermeņa temperatūrai, tad izkāš un veikt sēdēšana paplātes 7-10 minūtes.
- Nav slikti palīdz hemoroīdu svece sukādes medus - Pirms lietošanas, ielieciet sveci veidojas saldētavā. Bet paturiet prātā, ka medus izmantošana rada spēcīgu degošas sveces.
- Kad sāpes un asiņošana no iekšējiem hemoroīdi lietošanā (ārsta atļauju, lai netiktu saasināt asiņošana) klizmu ar melleņu lapu priedes. 2 tbsp. l. izejvielu brūvēt 0,5 verdoša ūdens un L gaidītu 20 minūtes. brūvēt, un tad izkāš buljonu un pusi ļoti lēni to klizmu. Turpiniet rakstīt, līdz buljons, līdz mudināt zarnu kustības. Ja nepieciešams, atkārtojiet klizma atlikušo pusi no buljona pēc pāris minūtēm.
- Sajauc vienādās daļās kumelīšu ziedi, baldriāna sakne, pieneņu saknes un sakņu, ložņu vārpata. Brūvēt 0,5 l ūdens 2 ēdamkarotes. l. maisījumu, ļauj nostāvēties 2 stundas, vāra uz mazas uguns 10 minūtes. un spriedzi. Izmantot kā klizma naktī nedēļas laikā.
- Izmantojiet ārēji ziedi ar comfrey saknes pulvera vai garšaugu toadflax pulvera (ņem 2 gab izejvielu) un nesālīta tauku (5 gab.) Ievadiet ziede par kādu marles taisnās zarnas 4-5 stundas dienā. Arī ļoti noderīga tamponi taisnajā zarnā ar smiltsērkšķu eļļu vai eļļošana anālo šo eļļu. Pirms izmantot eļļu skalo kājstarpes infūzijas garšaugus ar mayweed ziediem. 2 tbsp. l. Kumelīšu pour 0,5 l verdoša ūdens un vāra uz mazas uguns 10 minūtes, tad lai tā ļauj ievilkties 20 minūtes un izkāš.

Dzert augu uzlējumiem no hemoroīdi

- Brūvēt 1 tase vāroša ūdens 1 ēdamkarote. l. Blackberry saknes, vāra uz mazas uguns 15-20 minūtes. Ļaut tam ļauj ievilkties 30 minūtes. un spriedzi. Izdzert 1 / 2 tase 3-4 reizes dienā.
Brūvēt stalts verdoša ūdens 2 tējk. sasmalcināts saknes Burnet, kas uz uguns, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, paturēt zemu siltumu 15 minūtes. un spriedzi. Dzert 1-2 ēdamkarotes. l. 5-6 reizes dienā 30 minūtes. pirms ēšanas ar hemoroīdi ir asiņošana.
- 1 tējk. l. kazenājs atstāj ielej glāzi karsta ūdens, vāra 10 minūtes. pār zemu siltumu, atdzesē un izkāš. Dzert ēdamkarote, 3-4 reizes dienā ar hemoroīdi.
- Smagas hemorrhoid sāpes (bet ne tūtas) ar aizcietējumiem, samaisa vienādās daļās pulvera nātru lapām un mizas smiltsērkšķa trausla (tas būtu jāsavāc 1-2 gadi atpakaļ). 2 tbsp. l. Pour maisījuma 0,5 l verdoša ūdens, vāra uz lēnas uguns 10 minūtes, ļauj istabas temperatūrā 30 minūtes, tad. Celms un dzer 1 / 2 tase 3-4 reizes dienā 20-30 minūtes. pirms ēšanas.
- Ja nav asiņošanas mīkstināšanai vienību un asins recekļu likvidēšana, lietot narkotikas no zirgkastaņa, kas samazina asins recēšanu, nostiprina sienas vēnās un kapilāros. Ārstēšanai jābūt 1 mēnesi, bet atkārtotu ārstēšanas kursu notiek tikai pēc mēneša pārtraukuma. Ja redzat asiņošana narkotiku lietošanu no zirgkastaņa nekavējoties jāpārtrauc un, ja Jums ir zems asins recēšanu, nelietojiet šo pakalpojumu.
- 2 tējk. sausā herb Polygonum pochechuynogo (gemorroynoy zāle) pour 0,5 l ūdens. Vāriet 15 minūtes. par zemu siltuma, ļauj nostāvēties, iesaiņots, 2 stundas, tad izkāš. Veikt 0,5 glāzes 3-4 reizes dienā 30 minūtes. pirms ēšanas, šis rīks ir maiga caureju, pretsāpju un asiņošanu apturošais.
- 1 tējk. l. Hypericum perforatum herb brūvēt 0,5 l verdoša ūdens un ļauj nostāvēties 30 minūtes, izkāš un dzer visu dienu pa 3 devām., Bet aizņem 10-15 minūtes. pirms ēšanas.
- 1 tējk. l. Izjādes ar pelašķu garšaugu ar ziediem aizpildiet tasi verdoša ūdens, ļauj nostāvēties, iesaiņo, 1 stunda un izkāš. Veikt 1 ēdamkarote. l. 3-4 reizes dienā pirms ēšanas. Jūs varat lietot tinktūra pelašķu un bez devas, ja: 1 ēd.k.. l. zāles aizpildīs 0,5 l verdoša ūdens un piešķir tai brūvēt.
- Vasarā, izmanto svaigu sulu no pelašķu sajauc ar medu. Ņem pa 3 reizes dienā 1 tējk. Ar ilgstošu ārstēšanu šis rīks var pilnībā izārstēt hemoroīdi. Pelašķi ir hemostatic līdzeklis un tas ir ļoti efektīvs pret hemoroīdi sākotnējā stadijā un asiņošana.
• Jūs varat dzert novārījums vai tinktūra ziedu pelni. Brūvēt 1 tase vāroša ūdens ziedi ēdamkarote un
ļauj nostāvēties 30 minūtes. Dzert SIPS 3-4, 3-4 reizes dienā.

Uzturs hemoroīdi

- Stagnācija venozo asiņu, un aizcietējumus cēloņus hemoroīdi, tāpēc ārstēšana ir svarīgi pievērst uzmanību uz pārtiku. Labu darbu zarnu var palīdzēt novērst pārmērīgu pieaugumu hemoroīdi, kā arī vitamīnu un minerālvielu stiprinās asinsvadus pārpilnību. Uzturs bagāts ar dzīvnieku olbaltumvielām (gaļa, zivis, olas, biezpiens), predispozīcija aizcietējums. Ja persona atbilst pārmērīgi ilgs gaismas uzturs, tas arī izraisa traucējumus zarnu funkciju. Uzturvērtības hemoroīdi ir pareizi. Ir svarīgi pieradināt sevi ēst tajā pašā laikā.
- Aizcietējumi var būtiski sarežģīt slimības gaitu, tāpēc sekojiet līdzi, lai jūsu zarnu strādāja kā pulkstenis. Lai to izdarītu regulāri lieto auzu, bet izvēlas pārdot rupjo pārslas, par pārāk mazu augsti attīrīta no klijām un neizraisa lielu labumu. Attiecīgi, lai izvairītos no visas rafinēta, rafinētas pārtikas, kas neveicina normālu darbu zarnās. Kaitīgi pārtikas ietvert prēmiju miltu, maizes un makaronu no tā, baltā cukura un pārtikas produktus, bagāta krāsu un garšu - šķeldas, majonēze, konservi desas.
- Laba uztura hemoroīdi pamatā ir pārtikas ar daudz šķiedru, ti, svaigi augļi un dārzeņi, žāvēti augļi, graudaugu pilngraudu, klijas, jūras aļģēm. Fiber Lai būtu noderīgi, dienas laikā ir patērēts tik daudz tīra ūdens, jebkurā gadījumā, vismaz 2 litri dienā. Ja lieto gandrīz tīrs celulozes, piemēram, kviešu vai rudzu klijām ūdens jāizdzer tūlīt par summu no viena stikla, vai klijas, razbuhnuv zarnās, izraisīt aizcietējumu un hemoroīdu saasināšanās. Tas pats attiecas uz jūras kāposti, kura ir ļoti uzbriest zarnās un bez ūdens var tikai iegūt iestrēdzis tajā.
- Izvairieties no pārāk asām un pikantu pārtikas, jo dažas garšvielas (attiecas uz viņiem un tautas karijs) var palielināt sāpes zarnu kustības. No alkohola un, iespējams, smēķēšanas un atturēties.
- Ja jūs redzat sevi, izmantojot regulāri asiņošana, tad skatīties, kas paredzēti hemoglobīna. Attiecībā uz anēmijas, pārliecinieties, ka iekļaut uzturā rieksti, granātāboli, griķi, pupas un lapu dārzeņi, tumši zaļā krāsā. Ēd gaļu un aknām, bet pēdējā laikā nav pārspīlēt to, jo aknas satur daudz toksisku vielu. Arī skatīties, kas paredzēti dienas devu C vitamīna, bet ir vēlams, ka viņš rīkojies graudā - ar svaigu sulu, svaigu dārzeņu, ogas, augļi un garšaugiem.
- Tā vietā, kafijas dzēriena aizstājēji izgatavots no miežiem. Labi, kā cigoriņi un rudzu kafiju. Tā vietā, tēja un kakao dzert piemērots jūsu tipa gremošanas augu tinktūras, un ir īpaši laba piparmētru tēju. Dziednieki ir ieteicams pilnībā atteikties no ēšanas gaļu un maizi, piena produkti, šokolāde, no vārīta, cepta un cep pārtikas un pāriet uz dabīgo izejvielu pārtikas un sulas.
- No nobriedis uzskaitīti un mazgātu sarkani pīlādzis ogas izspiež sulu. Veikt to no 1 / 4 līdz 1 / 2 tase 3 reizes dienā, varat pievienot medu vai cukuru (pēc kursa 1 / 2 tbsp. L. Medus ar pusglāzi sulas), noskalo ar aukstu ūdeni. Tā ir pamanījuši, ka no pieņemšanas sulas atver slēgtās hemoroīdi sniedz atvieglojumu.

Neļaut pasliktināšanos

- Ja hemoroīdi nevis sēdēt ilgi vienā vietā, jo īpaši cilvēkiem, kam ir sēdošs profesija - vadītājiem, biroja darbinieki, programmētāji. Attiecībā uz ilgtermiņa sēdekļa pasliktinās asinsriti iegurņa, kas rada sliktu venozās atteces. Tāpēc, katru stundu sēdus piecelties no savas vietas un iet uz 5 minūtēm. vai arī gaismas vingrinājumi.
- Long stāvus vai staigājot pārāk garš, var arī palielināt izpausme slimības, tāpēc vienmēr ievērojiet mainīgu spriegumu un atpūtai.
- Metode, ārstējot hemoroīdi grūtniecēm - gulēt uz kreisajiem sāniem, apmēram 20 minūtes. ik pēc 4-6 stundām. Tādējādi, jūs samazināt slodzi uz galvenajiem vēnām, kas uztur zemāku ķermeņa.
- Tu nevari pacelt un veikt pārāk smaga somas, kā overexertion var novest pie zaudējuma taisnajā zarnā. Hemoroīdi problēmu var būt nopietna sportisti, weightlifters, kā pieaugums ir milzīgs svars ir par viņiem katru dienu.
- Svarīgi ir arī ievērot, tad, ka bija pārāk daudz straining laikā zarnu kustības - tāpēc ir nepieciešams nodrošināt regulāru zarnu kustību un izvairīties no aizcietējumiem. Par izkārnīšanās atvieglotu un anal plaisas ieziest anālo atveri ar jebkuru augu eļļu, un jo īpaši labas smiltsērkšķis, dadzis, kviešu asnu eļļa, persiku un aprikožu.
- Tas nav vēlams sēdēt ilgstoši uz auksto akmeņu. Ir arī nepieciešams, lai izvairītos no saaukstēšanās, hipotermija un ilgstoša pārkaršana.
- Jāpievērš uzmanība personīgo higiēnu. Pēc tualetes lietošanas pārliecinieties, ka mazgāt ar vēsu vai aukstu ūdeni, bet nav skrubis pārāk grūti kājstarpe jomā, jo tas var aizskart samazinājās mezgli un izraisīt asiņošanu. Ja jums nav pārmērīgu tīrīšana ļoti aromātisks ziepes. Mainiet savu apakšveļa katru dienu, lai plaisas nesaņem baktērijas, kas var izraisīt palielināt iekaisumu.


Hemoroīdi - saņemt slimības izplatīta: no tūkstošiem cilvēku viņu zina vairāk nekā simts. Ja Jums tikt galā ar slimību terapijas metožu neizdodas, un tā turpina attīstīties, tādējādi ciešanas pacientam ir vērsušās operācijas. Mūsdienu medicīnas piedāvā piedodošs veids, kā iegūt atbrīvoties no hemoroīdi. Kas, mūsu korespondents teica Valsts zinātniskā centrs Coloproctology Veselības ministrija.


Pēc tradicionālās operācijas uz vietas izņemta iekšējo mezglu veidojas brūces, garš un grūts dzīšana, kuriem visiem ir pievienots administrācija dabas agonizing sāpes. Pacientu atgriezies, lai strādātu un normālu dzīvi, līdz mēnesim.
Valsts zinātniskā centrs Coloproctology ir cītīgi strādājusi, lai atbrīvotos pacientus no šīs liktenis. Tā rezultātā 70% gadījumu ir iespējams iztikt bez tradicionālās darbības. Atkarībā no stadijā slimības un pacienta stāvokļa proctologists izvēlēties vispiemērotāko viņa ārstēšanas veids. Tas var būt infrasarkano gaismu - gaismas stars, kas izraisa sarecēšanu (noslēgšanas) mezglu un apstāšanās taisnās zarnas asiņošana sklerozējošu aģenti, kas ir ieviesti hemoroīdi. II posmam slimības speciālā lateksa gredzenu mest iekšējā hemoroīdi, izraisot to lēni dabas izmiršana. Visas manipulācijas veic ar ambulatori pamatojums: cilvēks ir pieklauvējām ikdienas darbībām, nav izrauties no darba un ģimenes. Šīs tehnoloģijas tiek uzskatītas par minimāli invazīvām (iebrukuma - ievads) ķirurģiska iejaukšanās (piem., ar minimālu traumu), un kopīgu neko ar klasisko darbību nav. Procedūra ir nesāpīga, neizraisa komplikācijas, nav ietekmes uz pacienta spēju strādāt nākotnē.
Visu to pašu attīstību un Coloproctology centrs. Bet tas ir izmantots, un labākais, kas pastāv ārzemēs. Jo īpaši, mēs ieviesām vēl vienu unikālu metodi hemorrhoid ārstēšana, ko izstrādāja Itālijas ķirurgs Longuet. Īpašas ierīces ārstu šuves skavas gļotādas un submucosal slānis taisnās zarnas virs zonas hemorrhoid, pārtraucot asins plūsmu uz tiem. Manipulācija ir nesāpīga, jo tā neattiecas uz jūtīgajām sphincter, pacients ir jau nākamajā dienā, ir atbrīvots no slimnīcas. Hemorrhoidal mezglu pakāpeniski zapustevaet un sklerozi, slimību neizskatās šobrīd. Šī metode ir kļuvis ļoti populārs starp pacientiem, lai gan vienu ierīci, ko ieved "šūšana" uz zarnu slimniekiem ir nopirkt.
Līdzīgi aprakstītajai oriģināla metode, kuras skarto platību zarnu sašuj ar ultraskaņas ierīce. Tiklīdz viņš uzskata par vajadzīgiem, kuģiem, skaņas signāliem. Šajā brīdī ierīci un kuģi šuves. 20-30 minūtes ir uz vietas "pārsēju" 5-6 asinsvadu stumbriem - bez griezumi gļotādas un citu traumatisku procedūras. Šeit mēs izmantojam japāņu vienības atkārtoti.
Jaunas metodes ir uzlabotas, uzrauga ārstēšanas rezultāti.
- Tagad mēs uzskatām metodi celšanas dezarterizatsii - saka akadēmisko sekretārs centra Coloproctology MD Aleksandrs Titovs. - Viņš ir radikāli novērst hemoroīdu ārstēšanai viņa "asiņošanas". Bet ar palīdzību Doplera - ierīces, ko rada vietējie attīstītāji - panākt precīzāku "hit". 5,7 Node barības artērijās, savu īpašo dūrienu pusmēnessveidīgs adatu (lai atvieglotu manipulācijas laikā lūmena no taisnās zarnas) un nākamo 3-4 valdziņu uztveršanas tieši mezglu pati. Pēc sasaistīšana kavernozs audu samazinās, atlikušie mazie pavediens 7-10 dienas novirzās pati. Šis ir jūsu jaunais produkts ir efektīvāka nekā citas metodes?

- Nē, tā parasti ir vairāki, bet katram metodei ir savi plusi un mīnusi, un mēs cenšamies, lai radītu vairāk vienkārši īstenojama tehnoloģija, ko var lietot uz ambulatoro pamata. Un no speciālista ir izvēle, kurai metodei dot priekšroku šajos apstākļos.
- Kā jums izdodas izvairīties no sāpēm manipulācijas?
- Attiecas anestēzija - tiek nošauts jomā coccyx, un iegurņa orgānu zaudē jutību. Pacientam ir gandrīz nekas slikts nejūtas.

- Kad jaunā metode tiks iekļauta plašākā praksē?
- Tagad ir klīniskie pētījumi, tiem nepieciešams laiks. Mums ir apstrādāti šādā veidā apmēram 140 cilvēki, bet ne pietiekami. Turklāt nepieciešamību kontrolēt pacientu pēc ārstēšanas.

- Jūsu rīcībā skaitu bez ķirurģiskas, saudzīgāku veidu kā atbrīvoties no hemoroīdi. Uz kāda pamata tiek izvēlēta, katrs no viņiem?
- Veicot slimības izmanto skleroterapiju, tā ir kļuvusi plaši izplatīta, kā arī lateksa gredzenu. Jo sarežģītāka un smagākos gadījumos - ierīces Longuet un mūsu dezarterizatsiyu. Starp citu, šis jaunais produkts - ne mūsu pēdējā attīstību. Uzlabot aprūpi, mēs groping kādu jaunu pieeju un risinājumus

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.